| Nashe dogodowshtine iz shkole ... | |
|
+15~DjOoLeToWa MaWa* Axl Rose girlfriend Tiki SLEEPWALKER rock princess ]-[RBD 4ever::> Ana; milica. Bojaanaa #*$@jko*# shlapsy lanna.\m/ Maria_Vookie Bojana Miss_Brajic 19 posters |
|
Author | Message |
---|
Miss_Brajic Administrator
Number of posts : 1849 Age : 30 Location : Sa Wukashinom ... negde ... neshto lepo radimo ... xDDD Points : 1864 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Fri Apr 17, 2009 11:25 pm | |
| pa poshto widim da ih imamo puno, ewo tema za to ... hehe | |
|
| |
Bojana Administrator
Number of posts : 585 Age : 29 Location : tuj sam..xD Points : 658 Registration date : 2009-04-14
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sat Apr 18, 2009 1:37 pm | |
| uh...sad...ima previse..xD | |
|
| |
Number of posts : 1849 Age : 30 Location : Sa Wukashinom ... negde ... neshto lepo radimo ... xDDD Points : 1864 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sat Apr 18, 2009 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Bojana Administrator
Number of posts : 585 Age : 29 Location : tuj sam..xD Points : 658 Registration date : 2009-04-14
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sat Apr 18, 2009 3:04 pm | |
| pa nmg trenutno ni da se setim..xDD | |
|
| |
Maria_Vookie Najnoviji clan
Number of posts : 4 Age : 29 Location : Marija Points : 5 Registration date : 2009-04-18
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sat Apr 18, 2009 4:37 pm | |
| Ja cu nap kasnije...da nadjem neshto bash cool | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
Number of posts : 1835 Age : 29 Location : pa tu negde. :Đ Points : 1895 Registration date : 2009-03-29
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sat Apr 18, 2009 7:19 pm | |
| Ewo owako...owoga sam se setila... Bilo je to pre neki dan, u chetwrtak... Prwi chas nam je bio engleski.... A nasha engleskinja je blago recheno mutawa... Msm kad imamo kontrolni i tada swi prichaju i prepisuju, na obichnim chasowima josh gore... Gadjaju se, izbacuju ranchewe....zeza je ko kako stigne... I sada kazhe Triwic : ``Ae da je ubedimo da prwi chas imamo weronauku...`` i mi swi AE... I dolazi ona...a mi ``Nastawnice, shta cete wi owde...sad imamo weronauku...ne engleski...`` a ona zhena udje u uchionicu, udjemo i mi... i swi ustanemo i krenemo da se krstimo i da se molimo... ``Oce nas koji si na nebesima....itd...``...swi popadali od smeha...XD Ona jadna sedi i gleda nas...i dere se...niko je ne ferma ... a Kaca je kasnila...pa je ona isto morala da se pomoli...i kada je ushla rekla je...``Pomaze Bog !!!``... i swi...``Bog ti pomogao !!!!`` xD.... | |
|
| |
shlapsy Web master
Number of posts : 4023 Age : 34 Location : Svuda:P Job/hobbies : Srednjak,kosarka,pljuga Humor : Ja sam sama po sebi teski humor....Rekose mi drustvo...:) Points : 4128 Registration date : 2009-03-14
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sat Apr 18, 2009 7:33 pm | |
| ^ Bog ti pomogao treba ce ti pomoc:) | |
|
| |
#*$@jko*# Dobar clan
Number of posts : 406 Age : 29 Location : tamo negde...... sa... Humor : :) Points : 408 Registration date : 2009-03-28
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 19, 2009 1:41 pm | |
| Prosle nedelje cini mi se... imali smo istoriju... a zena ima 65 godina... nista ne kapira... i moj drug hteo da je zeza i pustio sirenu, ono kao za bombardovanje... lol... mi se pravili ludi kao nista ne znamo... ona otisla na prozor i pocela da se dere na decu u skolskom, pitala ih odakle je to... mislila da je sa majdana jednog u blizini... da isprobavaju... a mi smo se cepali od smeha... | |
|
| |
Bojaanaa Najnoviji clan
Number of posts : 31 Age : 29 Location : Serbia Points : 35 Registration date : 2009-04-14
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 19, 2009 1:46 pm | |
| Khm...khm...moji drugovi iz razreda su probusili gumu razredni (sada vec bivsoj)...i dosle neke koje su videle, tuzibabe..."Nastavnice, nastavnice, probusili vam gumu na autu" XD A to bio zadnji cas, tako da ja nisam skoro nista videla... Uglavnom, sledeci cas je rekla na nece vise da nam bude razredna...blablabla...i tako mi svi srecni odosmo kuci XD | |
|
| |
shlapsy Web master
Number of posts : 4023 Age : 34 Location : Svuda:P Job/hobbies : Srednjak,kosarka,pljuga Humor : Ja sam sama po sebi teski humor....Rekose mi drustvo...:) Points : 4128 Registration date : 2009-03-14
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 19, 2009 5:43 pm | |
| E ovako...... Posto u srednjoj imamo jednu babuskaru koja nam predaje fiziku,a mene narucito organski ne podnosi(hm......bas me cudi:) ) I ja lepo uzmem iglu za sivenje i postavim na stolicu i preko stavim jastuce......I kada je sela kako je skocila:):)strasno...I odma pisali kontrolni:) I ja dobila 4 pitaj boga kako...ne znam ni ja kako sam znala:) Ali svakako smo se valjali.. | |
|
| |
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 19, 2009 5:46 pm | |
| hahaha ... ala wama nije lako ... xDD | |
|
| |
shlapsy Web master
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 19, 2009 5:49 pm | |
| JBG. nije nije:) ah ma skola bez mene bi dozivela propast...To je rekao direktor:) | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
Number of posts : 1835 Age : 29 Location : pa tu negde. :Đ Points : 1895 Registration date : 2009-03-29
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 19, 2009 6:03 pm | |
| LOL Shlapsy....samo to mogu reci.... | |
|
| |
shlapsy Web master
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 19, 2009 6:23 pm | |
| Pa jbg... Ufff ja cim krocim u sql pravim haos:) | |
|
| |
milica. Spamer
Number of posts : 1286 Age : 28 Location : ~~Sa Sajkom bilo gde! I ♥ him!!!~~ Job/hobbies : net!! Humor : hahahah! Points : 1042 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Mon Apr 20, 2009 2:03 am | |
| Mi bili na geosu,i mi swi pocheli da waljmo plastelin po stolu,i nastawnica uzme zhwaku i ona poche da mulja po stolu...LOLCHINA! Onda nam nastawnik likownog pusti muziku na chasu i pochne da igra,i naraFno(ko drugi nego ja)pochela da igram s njim...lol Onda...hm...e da ja bila redar(inache se zowem Milica Prashtalo)i ja swe nabrajam ko je odsutan,i na kraju kazhem:"Milica Prashtalo",i nestawnica upisuje i kazhe:"A ko je ta Milica??"xD Onda....pita nastawnica istorije gde se nalazila Wizantija? I moj drug se jawi i ona ga prozowe,a on pljune i kazhe:"e tu de sam pljuno,e bash tu se nalazila!" __________________________________________________________ pisacu josh kad se setim... | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Wed Apr 22, 2009 9:08 pm | |
| Mi bili na geosu,i mi swi pocheli da waljmo plastelin po stolu,i nastawnica uzme zhwaku i ona poche da mulja po stolu...LOLCHINA!
Onda....pita nastawnica istorije gde se nalazila Wizantija? I moj drug se jawi i ona ga prozowe,a on pljune i kazhe:"e tu de sam pljuno,e bash tu se nalazila!"
owa dwa su naj...kako dobrooo ;]]]]]]]] | |
|
| |
Ana; Moderator
Number of posts : 2386 Age : 29 Location : Beograd Job/hobbies : Sport Humor : :D Points : 2566 Registration date : 2009-03-31
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sun Apr 26, 2009 7:49 pm | |
| Taj dan, ne secam se tacno koji je bio, je nastavnik iz engleskog trebalo da pita za ocenu i naravno niko nije ucio, nas uhvatila panika i seti se moj drug da uvucemo zvaku u bravu... I mi brzo sjurili u hol da kupimo zvake i svi zvakali, zvakali, zvakali, dok nismo napravili jednu veliku xD I onda je moj drug uzeo i skroz ulepio bravu... Nastavnik dolazi, a mi sve normalno i uzima on kljuc, stavlja je u bravu...Kad ono cvrc... Nece da se otvori, on izvadi kljuc a on sav ulepljen od zvake... Kad je poceo da vice na nas, da se dere, svadja... strasno... A mi se pokidali i na kraju smo presli u drugu ucionicu -.- i za kaznu nas je pitao srecom mene nije prozvao ^.^ | |
|
| |
]-[RBD 4ever::> Najnoviji clan
Number of posts : 19 Age : 30 Location : ..... Points : 21 Registration date : 2009-05-05
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Fri May 08, 2009 10:28 pm | |
| | |
|
| |
rock princess Pocetnik
Number of posts : 121 Age : 29 Location : Na koncertu OT benda... Points : 124 Registration date : 2009-05-16
| |
| |
SLEEPWALKER Moderator
Number of posts : 4241 Age : 32 Location : Na kompijuterskoj stolici :) Humor : Zasto Ot bend nije pobedio na Beoviziji? Zato sto Srbija ne moze da izfinansira jos jednu Evroviziju. Points : 4355 Registration date : 2009-04-22
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Tue May 19, 2009 5:00 pm | |
| hahaha Ovo sto cu reci je bilo jako davno...Kada sam bila jos prvi razred osnovne. Poznato nam je da se u prvom volimo igradi svega i svacega jer smo jos klinci.Mi smo se na casu igrali sa uciteljicom dan i noc.I sta se dogodilo?Uciteljica je htela da nas prevari i kada je rekla dan htela je da sedne..Ali..Desilo se ne ocekivano...Izmakla joj se stolica i pala je...Ovo i dan danas pamtim posle toliko godina | |
|
| |
Tiki Redovan clan
Number of posts : 324 Age : 30 Location : Smederevo Job/hobbies : skola,crtanje...... Points : 329 Registration date : 2009-04-30
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Wed May 20, 2009 2:04 pm | |
| | |
|
| |
rock princess Pocetnik
Number of posts : 121 Age : 29 Location : Na koncertu OT benda... Points : 124 Registration date : 2009-05-16
| |
| |
Ana; Moderator
Number of posts : 2386 Age : 29 Location : Beograd Job/hobbies : Sport Humor : :D Points : 2566 Registration date : 2009-03-31
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Fri May 22, 2009 10:42 pm | |
| LOOOOOOOOL. Hahahahhahahahahahahahahah A jadnaaa, pala je xDD strasno | |
|
| |
rock princess Pocetnik
| |
| |
Ana; Moderator
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... Sat May 23, 2009 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nashe dogodowshtine iz shkole ... | |
| |
|
| |
| Nashe dogodowshtine iz shkole ... | |
|