OT BEND forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OT BEND forum

Fan forum OT benda

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Chat room

Go down 
+10
Miss_Brajic
SLEEPWALKER
Axl Rose girlfriend
[Bojanna]
Pink
hello kitty
~DjOoLeToWa MaWa*
♥!Johny My Love!♥
Tasha95
*Candy Max*
14 posters
Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AuthorMessage
~DjOoLeToWa MaWa*
Web master
Web master
~DjOoLeToWa MaWa*

Female
Number of posts : 1926
Registration date : 2009-07-18

Chat        room - Page 34 Empty
PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 12:54 am

O Boze....Sinoc mi se sve cinilo kao da sanjam Sad Nisam mogla da verujem. Poludela sam kad sam ga videla...Nekako je lepsi u prirodi,ma savrsen!
Hocu opet da vidim Djoletaaaaaaaaa Sad
Elena,je l' si ti bila vec na nekom koncertu?
Back to top Go down
http://tinkerbell.forumotion.net
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female
Number of posts : 3084
Job/hobbies : Star in the making :)
Registration date : 2009-04-18

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 12:56 am

a daj bre bebo...uzas...........opusti se malo....
Back to top Go down
http://kina_familija@live.com
~DjOoLeToWa MaWa*
Web master
Web master
~DjOoLeToWa MaWa*

Female
Number of posts : 1926

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 12:59 am

Pa tebi je lako jer si ih videla 100000000 puta! A ja samo jednom!!!
Back to top Go down
http://tinkerbell.forumotion.net
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:02 am

Da ali previse uzimas to k srcu.....Msm Djordja bar...Bolje gledaj Vukija i Nikolu ;)
Back to top Go down
Elenaah x]
Pocetnik
Pocetnik
Elenaah x]

Number of posts : 105
Registration date : 2009-12-09

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:03 am

owako.da stignem za ssve da kazhem neshta Very Happy:D
1.ako idesh na beoviziju kacho upoznachemo se.ali ima vremena dogvorichemo se o tome.
2.bila sam u aprilu na koncert Very Happy ali kao da nisam jer nisam se slikala s pidzom
3.slazem se da je njoj lakshe jer videla ih 1000 puta a ja samo jednom :S
to je to Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Elenaah x]
Pocetnik
Pocetnik
Elenaah x]

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:04 am

i 4to.
i ja mislim da bolje je da gledash niklolu i wookie Very Happy:D .ali ok i djole nije losh.mada oni su vrh.narochito pidza.svakako Very Happy
Back to top Go down
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:05 am

Hehehehhehe sad ne zelim dapravim previse razliku ali Vukija znam bolje malo ;)
Back to top Go down
Elenaah x]
Pocetnik
Pocetnik
Elenaah x]

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:48 am

hahah dobro.ti ih znash ja nisam ih josh upoznala.ali ovako
curke znate vi da ja jako volim Pidzu.ali nesto me zbunjuje.nzm.dakle danas sam pricala sa Alisom mozhda je netko od vas zna ona je napravila Nikola Paunovic SUPPORT 4um,ondak my space i co.Nesto smo pricali o Nikolu i ja sam je pitala dali su se upoznali.ona mi je rekla da nisu malo me je to zacudilo jer je ona sve to napravila dok je OT trajala i nije on bio toliko poznam.ali nvm.Alisa mi je rekla da se razocarala u Nikolu,jer nije joj vratio ni jednu poruku,ok samo jednu i to jako kratko samo nesto kao hahaha.ok .Cekala je 1 mesec da je prihvati na fb.ali nije to.on je dosao na 4um samo kako ne bi ga smarali.nije bash bio zainteresovan o tome.Ona mu je posaljija neko plisano srce od Bosne,jer ona zivi u BiH preko poste i to je stiglo do Nikola.Naime on je znao i za 4um i za My space i za ono srce koje mu je poslala i nije joj ni hvala rekao.msm sporesd meni barem je zasluzhila jedno hvala.i necu da mislim da se uobrazio jer ja joj verujem ali to ne menja moje mislenje o nemu.Kakav je takav ali ona je najmanje zasluzila da joj ni hvala ne kaze.Ja sam se jednom uverila da im je slava malo malo malo udarila u glavu.Na koncert Alexandar,dakle ne jer sam iz MK jer ja njega nisam nikad volela msm OK mi je ali nista posebno.on kada je koncerat zavrsio ja sam stojala sa njegovu mamu,tata i bili su cela grupa fanove,njegove.Ali oko njega je bilo najmanje 60 ljudi,i ipak je Alex bio favorit 9 gala,on se je sa svima slikao msm da je stajao tamo 1 sat.na kraju kada ga nisu vishe jurili je otishao kod njegove da se pozdravi.Dakle i Danijel nije kako ga medijume prestavljaju.Ja sam se i sa njim upoznala i jako je drag.Meni se to ucinilo,e sad sto se on svadja sa pidzom i sa ostalim i sto ga ne gotive to nije moj problem.A OT bend t.j Nikola Sajko Dzole i Wookie nisu ni doshli,chekali smo puni 3 sata.To znaci da im tolilko znace fanove??.a i pidza chula sam da je odbijao fanove za slike i autograme i to nije u redu jer da nisu fanove on ne bi bio toliko poznat.zato mislim da su zbog slave postali malo uobrazeni.
a iz druge strane nekiljudi kazu da nisu uopce uobrazeni.Da su bash medeni,da su kao normalni ljudi.A ja neznam sta da mislim.Malo me zbunjuje sve ovo.Kao oni su ok sa ljudi koji znaju a sa oni drugi ljudi zavisi do raspolozhenje.
nzm ali ja i dakle wolim nikolu vishe od zhivota Very Happy ,i iskreno se nadam da je ovo malo preterenje i da nisu takvi.
auu bash sam smorila sa ovaj post..ko ce da ga cita blago njemu Very Happy:D:D:D
Back to top Go down
♥!Johny My Love!♥
Web master
Web master
♥!Johny My Love!♥

Female
Number of posts : 2954

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:48 am

Elenaah x] wrote:
kako bre jednom? Very Happy
kada?

Hmmm.... to malo ko zna.... xD

A ja Naty msm da trebas da gledas onoga koga hoces, a ne da ti drugi naredjuju.. Very Happy
Back to top Go down
♥!Johny My Love!♥
Web master
Web master
♥!Johny My Love!♥

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:52 am

Elenaah x] wrote:
curke znate vi da ja jako volim Pidzu.ali nesto me zbunjuje.nzm.dakle danas sam pricala sa Alisom mozhda je netko od vas zna ona je napravila Nikola Paunovic SUPPORT 4um,ondak my space i co.Nesto smo pricali o Nikolu i ja sam je pitala dali su se upoznali.ona mi je rekla da nisu malo me je to zacudilo jer je ona sve to napravila dok je OT trajala i nije on bio toliko poznam.ali nvm.Alisa mi je rekla da se razocarala u Nikolu,jer nije joj vratio ni jednu poruku,ok samo jednu i to jako kratko samo nesto kao hahaha.ok .Cekala je 1 mesec da je prihvati na fb.ali nije to.on je dosao na 4um samo kako ne bi ga smarali.nije bash bio zainteresovan o tome.Ona mu je posaljija neko plisano srce od Bosne,jer ona zivi u BiH preko poste i to je stiglo do Nikola.Naime on je znao i za 4um i za My space i za ono srce koje mu je poslala i nije joj ni hvala rekao.msm sporesd meni barem je zasluzhila jedno hvala.i necu da mislim da se uobrazio jer ja joj verujem ali to ne menja moje mislenje o nemu.Kakav je takav ali ona je najmanje zasluzila da joj ni hvala ne kaze.Ja sam se jednom uverila da im je slava malo malo malo udarila u glavu.Na koncert Alexandar,dakle ne jer sam iz MK jer ja njega nisam nikad volela msm OK mi je ali nista posebno.on kada je koncerat zavrsio ja sam stojala sa njegovu mamu,tata i bili su cela grupa fanove,njegove.Ali oko njega je bilo najmanje 60 ljudi,i ipak je Alex bio favorit 9 gala,on se je sa svima slikao msm da je stajao tamo 1 sat.na kraju kada ga nisu vishe jurili je otishao kod njegove da se pozdravi.Dakle i Danijel nije kako ga medijume prestavljaju.Ja sam se i sa njim upoznala i jako je drag.Meni se to ucinilo,e sad sto se on svadja sa pidzom i sa ostalim i sto ga ne gotive to nije moj problem.A OT bend t.j Nikola Sajko Dzole i Wookie nisu ni doshli,chekali smo puni 3 sata.To znaci da im tolilko znace fanove??.a i pidza chula sam da je odbijao fanove za slike i autograme i to nije u redu jer da nisu fanove on ne bi bio toliko poznat.zato mislim da su zbog slave postali malo uobrazeni.
a iz druge strane nekiljudi kazu da nisu uopce uobrazeni.Da su bash medeni,da su kao normalni ljudi.A ja neznam sta da mislim.Malo me zbunjuje sve ovo.Kao oni su ok sa ljudi koji znaju a sa oni drugi ljudi zavisi do raspolozhenje.
nzm ali ja i dakle wolim nikolu vishe od zhivota Very Happy ,i iskreno se nadam da je ovo malo preterenje i da nisu takvi.
auu bash sam smorila sa ovaj post..ko ce da ga cita blago njemu Very Happy:D:D:D

Hahahaha ja sam ga procitala.... xD Pa i mene zbunjuje to... neki kazu da se uopste nisu uobrazili, dok su mi neki ispricali da su imali takva iskustva sa njima.... :S
Back to top Go down
Elenaah x]
Pocetnik
Pocetnik
Elenaah x]

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:55 am

♥!Johny My Love!♥ wrote:
Elenaah x] wrote:
kada?

A ja Naty msm da trebas da gledas onoga koga hoces, a ne da ti drugi naredjuju.. Very Happy
ma ne naredjujemo i mi.samo kazhemo,ali ok to je nashe mislenje.ona mozhe da voli koga oce Smile
nego daj mi kazi za ovo kad je bio pidza iza tebe.
ako neches da mi kazhesh ni si trebala da spominjash :S:S
Sad
Back to top Go down
♥!Johny My Love!♥
Web master
Web master
♥!Johny My Love!♥

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:56 am

Elenaah x] wrote:
♥!Johny My Love!♥ wrote:
Elenaah x] wrote:
kada?

ma ne naredjujemo i mi.samo kazhemo,ali ok to je nashe mislenje.ona mozhe da voli koga oce Smile
nego daj mi kazi za ovo kad je bio pidza iza tebe.
ako neches da mi kazhesh ni si trebala da spominjash :S:S
Sad

Haha pa ocu.. alii... ma reci cu ti haha... xD Preko pm-a
Back to top Go down
Elenaah x]
Pocetnik
Pocetnik
Elenaah x]

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 1:58 am

ajde cekam Very Happy
Back to top Go down
♥!Johny My Love!♥
Web master
Web master
♥!Johny My Love!♥

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 2:01 am

Eto, poslah ti... Smile
Back to top Go down
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 5:57 pm

Elenaah x] wrote:

Procitala sam i ja....i ne bih ovde da komentarisem o tome ali dobro sam upoznata sa tom nekom situacijom...objasnicu ti jednom prilikom.......
Back to top Go down
Nela
Redovan clan
Redovan clan
Nela

Number of posts : 359
Registration date : 2009-11-08

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 9:56 pm

Ej, devojke sta radite...ima li koga???
Back to top Go down
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyThu Dec 17, 2009 11:35 pm

Evo mene ;)
Back to top Go down
Nela
Redovan clan
Redovan clan
Nela

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:26 am

Jao...pa gde ti je Vuki...a zamenila si ga sa Pidzom...vidim ja ko je tebe vise impresionirao...hahaha...ako promena ne shkodi xxx
Back to top Go down
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:29 am

Hehehhe pa moram nekad da promenim slike malo...Ah ma nema to da me impresioniraju ali Pidzine slikice su sad vrh ispale Smile
Back to top Go down
Nela
Redovan clan
Redovan clan
Nela

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:33 am

Ovaj fotograf im uvek napravi vrh slike...bravo...svi su slatki...jedino mi se ona Milica nikad ne dopada, ne znam zasto...i Adnan mi je smesan...Ovo troje su super ispali, Anu su skockali,i Nina je slatka...i Igor i Aleksandar...
Back to top Go down
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:35 am

Ma svi su bili extra! Micu sam konacno upoznala i samo cu reci - kraljica! eee ali preeeslatka je,tako je prirodna i opustena,ona je jos dete bre i jako je lepa i dobra......ma nemam bas nista lose! i msm da su samo nalazili garderobu i sve ;)
Back to top Go down
Nela
Redovan clan
Redovan clan
Nela

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:39 am

Ma da, lepa je ,i nju sam dva put videla, ali mi nikako ne lezi njeno pevanje i cudno ispala na fotografije...kao da se ugojila
Back to top Go down
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:46 am

A videla si je uzivo ili...? Nije,bas je mrsavica...na slikama jeste cudno malo ispala ali je ovako preslatka ;) i skroz lepo peva Smile
Back to top Go down
Nela
Redovan clan
Redovan clan
Nela

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:50 am

Pa bila sam u aprilu na njihov koncert u SC, ali dobro dok su na bini imas nerealan utisak(ponekad).Ali letos sam svih njih videla izbliza...i ne znam bila mi cudna...obicna,bez sminke,retka neugledna kosica,ali za scenu zna da se dobro uredi i sa sminkom je kao druga...
Back to top Go down
*Candy Max*
Web master
Web master
*Candy Max*

Female

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 EmptyFri Dec 18, 2009 12:52 am

Pa dobro...u pravu si bez sminke nije nista posebno ali je slatka.....a i devojke svakako treba da se sminkaju...svejedno kao osoba mi je divna...
A znaci i Vukilija si videla ;) Trebala si da mu pridjes da se upoznas ;)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Chat room   Chat        room - Page 34 Empty

Back to top Go down

Chat room
Back to top 
Page 34 of 40Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Chat na Španskom