| 5 pitanja za osobu ispod! | |
|
+28*....Ja....* Axl Rose girlfriend ~*~I LoVe WiLLiAm~*~ Pink Alex...<3 ˙·٠•●°Toxic G!rL•°● SLEEPWALKER Maki Tiki ..♪:Jana ♥ Wookee:♪.. dulce_girl93 Nashly Mrwica:) NiNaBrAjIc >pidzina_mawa< <3>>I*R*E*N*A<<<3 Bojana Ana; Makitza & Pidza Miss_Brajic SmiLeY :o) #*$@jko*# shlapsy Micxi.luv.wookie. lanna.\m/ **Brana <33 Sajko** [Bojanna] milica. 32 posters |
|
Author | Message |
---|
Makitza & Pidza Volis ovaj forum
Number of posts : 608 Age : 29 Location : Negde xD... Points : 665 Registration date : 2009-03-18
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat May 09, 2009 2:55 pm | |
| 1.Na more, vikendicu i tako xD... 2.Trenutno ne... 3.Versace(mamin xD) 4.Zelene orbit 5.Slusam muziku xD .............................. 1.Sta volis na sebi? 2.Najgora osobina kod coveka? 3.Omiljeni sportista? 4.Najlepse zensko ime? 5.Najlepsi grad u Srbiji? | |
|
| |
milica. Spamer
Number of posts : 1286 Age : 28 Location : ~~Sa Sajkom bilo gde! I ♥ him!!!~~ Job/hobbies : net!! Humor : hahahah! Points : 1042 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat May 09, 2009 8:13 pm | |
| 1.Sta volis na sebi? - Sveeee! (: 2.Najgora osobina kod coveka? - Ljubomora !! 3.Omiljeni sportista? - Nole i Molirad Chavic. 4.Najlepse zensko ime? - Milica, Lana, Mina, Nina , Antonina, Manja, Vanja... 5.Najlepsi grad u Srbiji? - Moj Grad. (: ----------------------------------------------------
1. Volish li vishe bold ili underline? xDD 2. W ili V? 3. Najlepshe mushko ime? 4. Omiljeni mod na forumu? xD 5. Omiljeni admin na forumu?xD | |
|
| |
Pink Spamer
Number of posts : 1171 Age : 32 Location : Srbija Points : 1203 Registration date : 2009-04-10
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat May 09, 2009 8:39 pm | |
| Odgovori1. Bold 2.V naravno, najvise me nervira kad neko pise w, msm nismo Englezi xD 3.Hmmmm.....nemam omiljeno ali, Novak mi se svidja 4-5 Svi ste super, glupo mi da nekog izdvajam Pitanja1.Da li pises desnom ili levom rukom? 2.Imas li nadimak? 3.Omiljeni domaci film.. 4.Da li volis da ides u kupovinu? 5.Destinacija iz snova..... | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
Number of posts : 4241 Age : 32 Location : Na kompijuterskoj stolici :) Humor : Zasto Ot bend nije pobedio na Beoviziji? Zato sto Srbija ne moze da izfinansira jos jednu Evroviziju. Points : 4355 Registration date : 2009-04-22
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun May 10, 2009 4:06 am | |
| 1.Da li pises desnom ili levom rukom? Desnom 2.Imas li nadimak? Ima nekoliko ali najvise se upotrebljava Boca 3.Omiljeni domaci film.. Mi nismo andjeli 4.Da li volis da ides u kupovinu? Zavisi od raspolozenja 5.Destinacija iz snova..... Nijedno specijalno mesto ali da bude more,pescana plaza,...
~*~I LoVe WiLLiAm~*~ Najnoviji clan
Number of posts : 30 Age : 29 Location : Tu negde...S Pidzom,narawno... Humor : Ma ja sam LOODA 300%... Points : 34 Registration date : 2009-05-08
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun May 10, 2009 11:43 am | |
| Omiljeni muzicki zanr-rock Omiljeni sok-coca-cola Kakve filmove volis-ljubavne,fantaziju suknja ili pantalone-suknja kacket ili kapa-kachket
1.Shta wolish da jedesh? 2.Shta najvishe gledash na tv-u? 3.Nikola P. ili Sajko 4.Grad ili selo 5.Shta prwo primetish na nekom dechku/nekoj dewojci? | |
|
| |
milica. Spamer
Number of posts : 1286 Age : 28 Location : ~~Sa Sajkom bilo gde! I ♥ him!!!~~ Job/hobbies : net!! Humor : hahahah! Points : 1042 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun May 10, 2009 11:48 am | |
| 1.Shta wolish da jedesh? - Sve,ali najvishe pomfrit. 2.Shta najvishe gledash na tv-u? - Hm. Fulmove,serije,emisije,slusham muziku... 3.Nikola P. ili Sajko -Sajko!!! 4.Grad ili selo - Grad. 5.Shta prwo primetish na nekom dechku/nekoj dewojci? - Pa kako izgleda,a tek kasnije se vidi kakav je u dushi,dakle,prvo izgled. ----------------------------------------- ista | |
|
| |
Number of posts : 30 Age : 29 Location : Tu negde...S Pidzom,narawno... Humor : Ma ja sam LOODA 300%... Points : 34 Registration date : 2009-05-08
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun May 10, 2009 1:20 pm | |
| 1.Shta wolish da jedesh? - Sve sa roshtilja... 2.Shta najvishe gledash na tv-u? -Krimi serije.... 3.Nikola P. ili Sajko -Nikola...Moj zhiwot... 4.Grad ili selo - Oba... 5.Shta prwo primetish na nekom dechku/nekoj dewojci? - Ochi,kosu i ruke...Ali prwo ochi...
pored OT sta jos volisx da slusas ? omiljeni sport...da li nesto trenirasx ....?? ko najbolje peva u OT-u....? OT ili Milica i Danijel Adnan ili Danijel | |
|
| |
milica. Spamer
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun May 10, 2009 1:43 pm | |
| pored OT sta jos volisx da slusas ? - Domaci rep. omiljeni sport...da li nesto trenirasx ....?? -Odbojka. Nishta ne treniram. ko najbolje peva u OT-u....? - Po meni Pidza. OT ili Milica i Danijel -OT! Adnan ili Danijel -Danijel. --------------------------------------------------- 1. Kakav si djak? 2. Domaci ili strani rep.? 3. Napishi jedan vic. 4. Koje ti je boje soba? 5.Plavushe/crnke? | |
|
| |
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun May 10, 2009 1:52 pm | |
| 1. Kakav si djak-odlichan 2. Domaci ili strani rep-domaci 3. Napishi jedan vic-nzm sad 4. Koje ti je boje soba-braon 5.Plavushe/crnke-zawisi | |
|
| |
Makitza & Pidza Volis ovaj forum
Number of posts : 608 Age : 29 Location : Negde xD... Points : 665 Registration date : 2009-03-18
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun May 10, 2009 9:04 pm | |
| 1. Kakav si djak - Odlican 2.Domaci ili strani rep - domaci 3.Napishi jedan vic - Idu dva mrava i odose...xD 4.Krem sa zelenim prugama 5.Plavushe/crnke - kako kad... | |
|
| |
Tiki Redovan clan
Number of posts : 324 Age : 30 Location : Smederevo Job/hobbies : skola,crtanje...... Points : 329 Registration date : 2009-04-30
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Wed May 13, 2009 1:32 pm | |
| | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
Number of posts : 4241 Age : 32 Location : Na kompijuterskoj stolici :) Humor : Zasto Ot bend nije pobedio na Beoviziji? Zato sto Srbija ne moze da izfinansira jos jednu Evroviziju. Points : 4355 Registration date : 2009-04-22
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Jun 18, 2009 8:36 pm | |
| Evo ja cu pitanja
Omiljeni teniser? Omiljeni forum? Omiljeni clan Ot benda? Omiljena pesma iz OT (mislim na sve studente) Omiljeno musko ime? | |
|
| |
Axl Rose girlfriend Web master
Number of posts : 3081 Age : 29 Location : Bilo gde sa Wookejem... Job/hobbies : sve i svasta!!! Humor : idu dva mrava i odose... Points : 3114 Registration date : 2009-05-26
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Fri Jun 19, 2009 3:53 pm | |
| Novak Djokovic OT bend(ovaj) Vukasin Nista novo i strpi se jos malo(ne mogu se odluciti) Vukasin:)
Omiljeni pevac? Omiljena pevacica? Omiljeni bend? Najlepsi student OT? Najlepsa devojka u OT? | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Fri Jun 19, 2009 8:34 pm | |
| Ima ih dosta...(Ot brnd-Sajko minus Sajko;Axl,DAvid Coverdele,Bon Jovi...) Nemam Ot bend,affect,G N R,Whitesnake.... Vukasin i Nikola P.Vuki je najprivlacniji a Pidza je lepotan....Pa su mi tu negde... Ivana
Iz Ot ne podnosis? Omiljen glumac? Omiljena pesma? Za koga navijas? Tvoj moto? | |
|
| |
Number of posts : 3081 Age : 29 Location : Bilo gde sa Wookejem... Job/hobbies : sve i svasta!!! Humor : idu dva mrava i odose... Points : 3114 Registration date : 2009-05-26
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Jun 20, 2009 11:18 am | |
| Ne podnosim Danijela i Jasminu! Omiljeni glumac:Ricard Gir Omiljena pesma:Dont cry i Angels Navijam za zvezdu! I moto nemam!!!
Ista pitanja? | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Jun 20, 2009 3:25 pm | |
| Danijela Chad Michael Murray,Tom Cruise,Brad Pitt,Casper van Dien, Ima ih puno Zvezda Sve se desava sa razlogom
Koliko cesto izlazis? Pijes kafu? Omiljeni sladoled? Omiljeno voce? omiljeni sok? | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
Number of posts : 1835 Age : 29 Location : pa tu negde. :Đ Points : 1895 Registration date : 2009-03-29
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Jun 20, 2009 3:29 pm | |
| Koliko cesto izlazis? - Paaa... na raspustu svakog dana.. xDPijes kafu? - Kako-kad... popijem nes, kad mi se pije xDOmiljeni sladoled? - Quattro Omiljeno voce? - Hmmmm... mandarine xDomiljeni sok? - Od narandze... ****************************************************************Hmmm.. verujes li u horoskop?! Da li osudjujes narkomane zato sto se drogiraju xD? Najlepse zensko ime? A musko? Najbolja Danijelova izvedba na Gali je?! | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Jun 20, 2009 3:34 pm | |
| Hmmm.. verujes li u horoskop?! Ne Da li osudjujes narkomane zato sto se drogiraju xD Ne,jer cu jednom i ja to postati Najlepse zensko ime? Bojana Salim se.... A musko? Vukasin,Nikola,Danilo.Kristijan,Aleks Najbolja Danijelova izvedba na Gali je?! Nz ni sta je pevao...Neka bude Hipnotiziran.... ISTO | |
|
| |
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun Jun 21, 2009 1:12 pm | |
| Onako! Naravno da osudjujem! Mozda Ana ili Mia!!! Nikola i Vukasin:) Pff...Milo moje!
Imas li decka? Jesi l se nekad napila? Postoji li nesto sto zameras svojoj drugarici,ali ne zelis to da joj kazes? Jesi li nekada slagala roditelje za nesto ozbiljnije? Jesi li nekada prevarila decka? | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
Number of posts : 1835 Age : 29 Location : pa tu negde. :Đ Points : 1895 Registration date : 2009-03-29
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun Jun 21, 2009 9:59 pm | |
| Imas li decka? Jesi l se nekad napila? Postoji li nesto sto zameras svojoj drugarici,ali ne zelis to da joj kazes? Jesi li nekada slagala roditelje za nesto ozbiljnije? Jesi li nekada prevarila decka?
svi odgovori su mi odricni, tj. NE xD aj isto xD | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun Jun 21, 2009 10:03 pm | |
| Imas li decka? Jesi l se nekad napila? Postoji li nesto sto zameras svojoj drugarici,ali ne zelis to da joj kazes? Jesi li nekada slagala roditelje za nesto ozbiljnije? Jesi li nekada prevarila decka?
NE je za sve...
Koliko najduze sati sto si uspela da ne spavas? Da li se svadjas sa roditeljima? Koga vise volis mamu ili tatu? Da li si nekada se pravila da si bolesna? Da li se se posvadjala sa nekim profanom? | |
|
| |
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Mon Jun 22, 2009 10:45 am | |
| 1.Najduze do devet sati za Novu godinu! 2.Obavezno,svaki dan! 3.Ni jedno,ni drugo!!!:)Salim se,jednako!!! 4.Da,pa nisam morala u skolu!!! 5.Jesam,s nastavnikom muzickog!!! Ista pitanja!!! | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Mon Jun 22, 2009 12:06 pm | |
| Za NG sam jednom legla u pola 11 ujutru Stalno Jednako Ne Nisam (ali bilo je blizu da mi nije ispravio ocenu-dao mi 4 zbog rukopisa.ja poludela)
Koliko sati nisi spavala najvise?(mislim na br sati) Da li vise volis slano ili slatko Omiljena cokoladica? Omiljen cips? Omiljen pop pevasc? | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Tue Jun 23, 2009 11:37 pm | |
| Koliko sati nisi spavala najvise? - Hmmmm... 24? xD Da li vise volis slano ili slatko? - Zavisi sta je u pitanju... xDDD Omiljena cokoladica? - Twix <3 Omiljen cips? - Obican, najobicniji ^^ Omiljen pop pevasc? - Dima Bilan <333 **************************************************************************** Koji ti je omiljeni sok? Sta mislis o 'zvezdama' granda? [ hahahahhh... koje pitanje xD ] Koga mRzis od poznatih likova? Volis li Pidzino R? xD Koju pesmu moraju svi da odslusaju? xD | |
|
| |
SLEEPWALKER Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Tue Jun 23, 2009 11:44 pm | |
| Koji ti je omiljeni sok? Coca-cola Sta mislis o 'zvezdama' granda? [ hahahahhh... koje pitanje xD ] Da nece dugo trajat jer predvidjam ucesnicima OT veliki uspeh koji ce Srbija i oklolina slusati i to samo njih ce slusati jer su pevali stranu muziku. Koga mRzis od poznatih likova? Sve iz Granda + Danijel + Stiven sigal Volis li Pidzino R? xD Obozavam Koju pesmu moraju svi da odslusaju? xD Nista vise ne ostaje ISTO | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! | |
| |
|
| |
| 5 pitanja za osobu ispod! | |
|