| 5 pitanja za osobu ispod! | |
|
+28*....Ja....* Axl Rose girlfriend ~*~I LoVe WiLLiAm~*~ Pink Alex...<3 ˙·٠•●°Toxic G!rL•°● SLEEPWALKER Maki Tiki ..♪:Jana ♥ Wookee:♪.. dulce_girl93 Nashly Mrwica:) NiNaBrAjIc >pidzina_mawa< <3>>I*R*E*N*A<<<3 Bojana Ana; Makitza & Pidza Miss_Brajic SmiLeY :o) #*$@jko*# shlapsy Micxi.luv.wookie. lanna.\m/ **Brana <33 Sajko** [Bojanna] milica. 32 posters |
|
Author | Message |
---|
shlapsy Web master
Number of posts : 4023 Age : 34 Location : Svuda:P Job/hobbies : Srednjak,kosarka,pljuga Humor : Ja sam sama po sebi teski humor....Rekose mi drustvo...:) Points : 4128 Registration date : 2009-03-14
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Apr 11, 2009 2:33 am | |
| 1. Shta bi wolela da dobijesh za rodjendan ? Au np,hm..........krevet na vodu:P 2. Volish kishu ? Zavisi od raspolozenja 3. A bubashwabe ? Onako 4. Naj dan u nedelji...ali radni dan Subota 5. Naj mesec u godini...zbog chega ?? Decembar snegggggggg
Isto:) | |
|
| |
Ana; Moderator
Number of posts : 2386 Age : 29 Location : Beograd Job/hobbies : Sport Humor : :D Points : 2566 Registration date : 2009-03-31
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun Apr 12, 2009 7:27 pm | |
| 1. Shta bi wolela da dobijesh za rodjendan ? Hmm...nzm..laptop 2. Volish kishu ? Ne. 3. A bubashwabe ? Ne. :/ 4. Naj mesec u godini...zbog chega ?? januar, moj rodjendan 5. Naj dan u nedelji...? petak i subota Pitanja: 1.Dokle si najduze bio/bila budan/a? 2.Da li ti nekad dodje da opalish naj drugarici shamarcihnu i kad? 3.Da li bi dala za neku osobu ziwot i za koju? 4.Imash li swoju amajliju ,koja ti donosi srecuu? 5.stha najceshce pricas sa drustwom i o cemu? | |
|
| |
shlapsy Web master
Number of posts : 4023 Age : 34 Location : Svuda:P Job/hobbies : Srednjak,kosarka,pljuga Humor : Ja sam sama po sebi teski humor....Rekose mi drustvo...:) Points : 4128 Registration date : 2009-03-14
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sun Apr 12, 2009 11:23 pm | |
| 1.Dokle si najduze bio/bila budan/a? Jednom nisam spavala 3 dana:)) 2.Da li ti nekad dodje da opalish naj drugarici shamarcihnu i kad? Jesam,kada se pravi pametna a nije...Msm nije u pravu:) 3.Da li bi dala za neku osobu ziwot i za koju? Da za moju celu porodicu(sestru) 4.Imash li swoju amajliju ,koja ti donosi srecuu? nNe znam vise ni sama...Imam 5.stha najceshce pricas sa drustwom i o cemu? A o cemu pricaju pubertetlije od 17-18 godina:) Msm kako je ovaj sa ovom(da ne budem prosta)
1.Sta ti se desilo,a zelis da zaboravis? 2.Da li ti nekad dodje da opalish naj drugarici shamarcihnu i kad? 3.Da li bi dala za neku osobu ziwot i za koju? 4.Imash li swoju amajliju ,koja ti donosi srecuu? 5.stha najceshce pricas sa drustwom i o cemu? | |
|
| |
Ana; Moderator
Number of posts : 2386 Age : 29 Location : Beograd Job/hobbies : Sport Humor : :D Points : 2566 Registration date : 2009-03-31
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Tue Apr 14, 2009 10:29 pm | |
| 1.Sta ti se desilo,a zelis da zaboravis? Jedno letowanje...bilo mi je odwratno...:/ 2.Da li ti nekad dodje da opalish naj drugarici shamarcihnu i kad? Dodje mi, ali ne opalim... 3.Da li bi dala za neku osobu ziwot i za koju? Za porodicu... 4.Imash li swoju amajliju ,koja ti donosi srecuu? Mozhda brojanica XD 5.Shta najceshce pricas sa drustwom i o cemu? O swachemu lalalal... XD 1.Za koga si nawijala na pochetku OT, osim OT Benda ? 2.Shta prijatelji misle o tebi ? 3.Kome si najslichnija od dewojchica na owom forumu ? 4.Opishi sebe u 3 rechi... 5.Da li se shminkash i koliko ? | |
|
| |
shlapsy Web master
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Wed Apr 15, 2009 12:30 pm | |
| 1.Za koga si nawijala na pochetku OT, osim OT Benda ? Ninu i Aneee 2.Shta prijatelji misle o tebi ? Jao misle da sam lencuga i da sam luda ko struja nenormalna da imam talenta za pisanje pesme,crtanje,gluposti:) da imam 10000komplexa:) 3.Kome si najslichnija od dewojchica na owom forumu ? Jao nemam pojma hm....mozda DACZI imamo isti karakter i Lanni malko:) 4.Opishi sebe u 3 rechi... Luda volim da se zezam i sve zivo ma znate,Lencuga,Hm.......talentovana za pesme crtanje...... 5.Da li se shminkash i koliko ? Ne sminkam se vec hm 3 godine...Dosadilo mije
1.Nabroj 5 stvari bez kojih ne mozes da zivis? 2.Sta ljudi misle o tebi? 3.Imas li slicnosti s nekim na ovom forumu? 4.Da li volis da pijes ness? 5.Volis li slatkise? | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
Number of posts : 1835 Age : 29 Location : pa tu negde. :Đ Points : 1895 Registration date : 2009-03-29
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 12:52 am | |
| 1.Nabroj 5 stvari bez kojih ne mozes da zivis? -Pa stwari...komp, mob, slushalice [LOL], ..nzm wishe... 2.Sta ljudi misle o tebi? - Paaa...nee znaam...waljda da sam OK...ja za sebe to mislim .. 3.Imas li slicnosti s nekim na ovom forumu? - Ako Shlaps kazhe da nas dwe imamo malko slichnosti...onda cu se ja slozhiti ...wrw imam neke slichnosti sa Ann.tachd...i mozhda Mich...mada je ona prestala da dolazi ... 4.Da li volis da pijes ness? -Volem... 5.Volis li slatkise? -Dapz.. 1. S kim bi wolela da se upoznash sa owog foruma ? 2. Da li werujesh u mushko-zhenska prijateljstwa ? 3. Da li bi nekad skakala bandzhiii ili surfowala??? [ ko oce, ide sa mnom ] 4. Gde bi najradije zhiwela ? 5. Aj nam otkrij neku swoju tajnu ... | |
|
| |
Miss_Brajic Administrator
Number of posts : 1849 Age : 30 Location : Sa Wukashinom ... negde ... neshto lepo radimo ... xDDD Points : 1864 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 12:55 am | |
| 1. S kim bi wolela da se upoznash sa owog foruma ?Da .... sa shlapsyy ... xDd 2. Da li werujesh u mushko-zhenska prijateljstwa ?da ... ofc ... 3. Da li bi nekad skakala bandzhiii ili surfowala??? [ ko oce, ide sa mnom Smile ]AHAMMM 4. Gde bi najradije zhiwela ?OWDE GDE I SAD ZHIWIM ... SAMO SA WUKASHINOM ... 5. Aj nam otkrij neku swoju tajnu ... Paaa ... nzm .... hmmm .... zaljubljena sam u jednog alexandra ... xax
1. S kim bi wolela da se upoznash sa owog foruma ? 2. Da li werujesh u mushko-zhenska prijateljstwa ? 3. Da li bi nekad skakala bandzhiii ili surfowala??? [ ko oce, ide sa mnom Smile ] 4. Gde bi najradije zhiwela ? 5. Aj nam otkrij neku swoju tajnu | |
|
| |
Bojana Administrator
Number of posts : 585 Age : 29 Location : tuj sam..xD Points : 658 Registration date : 2009-04-14
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 12:59 am | |
| i ja sa Shlaps da... naravno... pa nznm...ovde.. neku moju tajnu....daca me trenutno nervira..xDD 2. Da li werujesh u mushko-zhenska prijateljstwa ?da ... ofc ... 1.Sta trenutno radis osim sto kucas? 2.Koje boje su ti gace? xD 3.Koliko imas naj frendova? 4.Da li sam ja ok? xDD msm da nisam...xD 5.Da li je ovaj forum dovoljno dobar? | |
|
| |
Number of posts : 1849 Age : 30 Location : Sa Wukashinom ... negde ... neshto lepo radimo ... xDDD Points : 1864 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 1:03 am | |
| mrsh, konju !!! jebem radoznale... chek da widm ... maslinasto zelene sa srcima ... xaxa nzm. ... oko 6,7 nisi ok ... predoo0obar, narawno kad sam ja admin ... 1.da li si imala dechka? 2.kako se zawao prwi dechko? 3.da li nosish brus?? xaxxa 4.koje boje ti je brus? 5.si ti zhensko ??? izwinite na owim pitanjim, ali nzm shta drugo da pitam ...xaxa | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
Number of posts : 1835 Age : 29 Location : pa tu negde. :Đ Points : 1895 Registration date : 2009-03-29
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 1:05 am | |
| 1.Sta trenutno radis osim sto kucas? -Pokushawam da ugasim komp... .. 2.Koje boje su ti gace? xD -Roze...LOOL... 3.Koliko imas naj frendova? -Umm...1 ili 2...ili 3...ili 4...ali 4 je maksimum... 4.Da li sam ja ok? xDD msm da nisam...xD - Ja msm da jesi 5.Da li je ovaj forum dovoljno dobar? -Owaj forum je najbolji (: believe me 1. Haha...moram owo za gace...koje su ti boje ? 2. A charape ? 3. Da li si nawuchena na net ? [logichno, da...] 4. Da li mrzish Danijela i Marinu i zashto ? 5. Koja ti je naj pesma sa BEO sem BZK-a...? | |
|
| |
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 1:07 am | |
| ^
majmune, na moja pitanja si trebala da odgowarash !! | |
|
| |
Ana; Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 12:17 pm | |
| 1. Haha...moram owo za gace...koje su ti boje ? Looool. crwene...[perwerzija] 2. A charape ? zelene 3. Da li si nawuchena na net ? Hmm...ma neeee... 4. Da li mrzish Danijela i Marinu i zashto ? Danijela onako,msm swe wishe, a Marinu daaa...josh odawno, zato shto je iskomplexirana..zhena jednostawno...xD 5. Koja ti je naj pesma sa BEO sem BZK-a...? Hmm..Etar-Sanjaj me... Isto | |
|
| |
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 1:57 pm | |
| 1.da li si imala dechka? 2.kako se zawao prwi dechko? 3.da li nosish brus?? xaxxa 4.koje boje ti je brus? 5.si ti zhensko ??? | |
|
| |
shlapsy Web master
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 2:55 pm | |
| 1.da li si imala dechka? Da 2.kako se zawao prwi dechko? pA...... 3.da li nosish brus?? xaxxa Jbg. moram da 4.koje boje ti je brus? cek da vidm....Tamno zeleni sa svetlim prugicama(os i velicinu)? 5.si ti zhensko ???Hm.... pa trebalo bi da jesam:) 1.Nosis li gace? 2.Da li si srena? 3.Da li ti se pisa? 4.Volis li me? 5.Koje boje su ti zavese? | |
|
| |
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 5:09 pm | |
| 1.Nosis li gace?aham .. waljda ... 2.Da li si srena?a?? 3.Da li ti se pisa?daaaa ... xD 4.Volis li me?Smile ma di ta te ne wolem .... 5.Koje boje su ti zavese?beleee .... xD
1.Nosis li gace? 2.Da li si srena? 3.Da li ti se pisa? 4.Volis li me?Smile 5.Koje boje su ti zavese? | |
|
| |
shlapsy Web master
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 9:07 pm | |
| 1.Nosis li gace?Nadam se:) 2.Da li si srena?Ovde treba da li si srecna:) onako 3.Da li ti se pisa? ne piski mi se:)wejjjjjj 4.Volis li me?Ma ko tebe da ne voli:) 5.Koje boje su ti zavese?bordo-bele:)
1.Sta radis? 2.Pises li dnevnik? 3.Da li skupljas lovu? 4.Dobijas li mesecni dzeparac? 5.Da li si zaljubljen/a? | |
|
| |
Ana; Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 10:43 pm | |
| 1.Sta radis? jedem tortu...;D 2.Pises li dnevnik?Ne.. 3.Da li skupljas lovu?da 4.Dobijas li mesecni dzeparac? kako kad...xD 5.Da li si zaljubljen/a? jesam..u pidju isto | |
|
| |
shlapsy Web master
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 10:53 pm | |
| 1.Sta radis? Cepam se sa svojim pesmama 2.Pises li dnevnik?Ne.. 3.Da li skupljas lovu?da 4.Dobijas li mesecni dzeparac? Ja zardjujem...xD 5.Da li si zaljubljen/a? Ne...msm u neostvarive da:)
1.Omiljena glumica? 2.Koliko sati boravis na komp-u? 3.Pises li pesme? 4.Gledas li horore? 4.Volis li igrati horor igrice? | |
|
| |
Ana; Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 10:57 pm | |
| 1.Omiljena glumica? Sandra Bullock 2.Koliko sati boravis na komp-u? Oko 4... mozhda wishe XD 3.Pises li pesme? ne..XD 4.Gledas li horore? Daaaa ! 4.Volis li igrati horor igrice? Ne bash...msm igrala sam kanter sa nekim cudowishtima koji te kolju...lol. i nije mi bilo bash lepo 1.Omiljen glumac ? 2. Ko ti je najlepshi chowek na swetu iz shouu biznisa ? 3. Da li pushish ? 4.Imash li prijatelje koji se drogiraju ? 5.Omiljena pesma, osim OT Benda itd ? | |
|
| |
shlapsy Web master
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 11:24 pm | |
| 1.Omiljen glumac ? hm...Ne znam ne mogu se setitit ajde Will Smith:) 2. Ko ti je najlepshi chowek na swetu iz shouu biznisa ? Pidza 3. Da li pushish ? Vise ne al jesam od 7mog osnovne ne pusim vec 3 nedelje a pusila sam 4-5 godina 4.Imash li prijatelje koji se drogiraju ? Da 5.Omiljena pesma, osim OT Benda itd Strpi se jos malo
1.Omiljen glumac ? 2. Ko ti je najlepshi chowek na swetu iz shouu biznisa ? 3. Da li pushish ? 4.Imash li prijatelje koji se drogiraju ? 5.Omiljena pesma, osim OT Benda itd | |
|
| |
Ana; Moderator
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Thu Apr 16, 2009 11:34 pm | |
| 1.Omiljen glumac ? Johnny Depp <3 2. Ko ti je najlepshi chowek na swetu iz shouu biznisa ? Pidzoslaw (: 3. Da li pushish ? Ne. 4.Imash li prijatelje koji se drogiraju ? Hmm...imam, ali sam sa njima na cao, cao.. 5.Omiljena pesma, osim OT Benda itd. ? Strpi se josh malo...Untouched,..
Aj mrzi me da smishljam xD | |
|
| |
lanna.\m/ Web master
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Apr 18, 2009 2:25 am | |
| 1.Omiljen glumac ? Alejo Sauras 2. Ko ti je najlepshi chowek na swetu iz shouu biznisa ? Wookee, Dima i Pidzha 3. Da li pushish ? Ne. 4.Imash li prijatelje koji se drogiraju ? Neam 5.Omiljena pesma, osim OT Benda itd. ? Love, sex, magic trenutno... 1. Naj energetsko pice ? 2. Shta mislish o uswajanju dece 3. Koje su ti boje gace ? [ kako kul pitanje XD ] 4. Daj jedan dobar razlog zasto je zivot surov ! 5. I daj jedan dobar razlog zasto je zivot lep ! xD | |
|
| |
Micxi.luv.wookie. Pocetnik
Number of posts : 147 Age : 28 Location : 141 Points : 149 Registration date : 2009-03-29
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Apr 18, 2009 1:28 pm | |
| 1. Naj energetsko pice ? definitiwno GUARANA I PINK UP... 2. Shta mislish o uswajanju dece?...pa mism da je to humanoo i lepo za ljude koji nemogu imati decu,a pritom pomazu ostawljenoj deci....<3 3. Koje su ti boje gace ? [ kako kul pitanje XD ]...sharene u fazonu swe mi boje lepo stoje,neke sa straftama raznobojinm....plawo,roze,zuto... 4. Daj jedan dobar razlog zasto je zivot surov !...surow?..Pa recimo da uwek ispastaju dobri...ima jako puno razloga,mrzi me da nabrajam.. 5. I daj jedan dobar razlog zasto je zivot lep ! xD...ZATO STHO POSTOJI CHOKOLADA....
1.Shta mislish o hipicima? 2.Koja te izreka iz naroda nerwira? 3.Da li si uwek iskren/a? 4.Kak0 bi ti drugacije hte0/la da se zovesx da mozesx da birasx ? 5.O chemu trenutno razmishljash? | |
|
| |
milica. Spamer
Number of posts : 1286 Age : 28 Location : ~~Sa Sajkom bilo gde! I ♥ him!!!~~ Job/hobbies : net!! Humor : hahahah! Points : 1042 Registration date : 2009-03-09
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Apr 18, 2009 1:34 pm | |
| 1.Shta mislish o hipicima? - njam! 2.Koja te izreka iz naroda nerwira? - neam pojma...ne znam ti ja te izreke...xD 3.Da li si uwek iskren/a? - ne bash uwek,ali wecinom da! 4.Kak0 bi ti drugacije hte0/la da se zovesx da mozesx da birasx ? - wanja,wishnja,manja,minja,nina,antonina... 5.O chemu trenutno razmishljash? - o nekom rodju na koji cu ici...
____________________________________________________ 1. Twoj najweci bol? 2. Da li si skupljala stikere? 3. Wolish li da nosish suknje? 4.Omiljena TW emisija? 5. Koji mob imash? | |
|
| |
Bojana Administrator
Number of posts : 585 Age : 29 Location : tuj sam..xD Points : 658 Registration date : 2009-04-14
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! Sat Apr 18, 2009 4:18 pm | |
| 1. Twoj najweci bol? najveci? nemam... 2. Da li si skupljala stikere?ponekad.. 3. Wolish li da nosish suknje?ne... 4.Omiljena TW emisija?ami g show 5. Koji mob imash?sony ericsson v630
ista pitanja | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 5 pitanja za osobu ispod! | |
| |
|
| |
| 5 pitanja za osobu ispod! | |
|